Να δούμε σύντομα τέτοιες εικόνες ξανά …

2020-12-31

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με επιστροφή στο παρελθόν αναπολώντας ευχάριστα θέματα ... που τον τελευταίο καιρό δεν τα ζούμε αλλά ευχόμαστε να τα ζήσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα. Γυρίζουμε το χρόνο πίσω ..έξι ολόκληρα χρόνια .. άραγε πώς περνά ο χρόνος τόσο γρήγορα ... τρέχει .. τρέχει σαν νερό ..

Διαβάζουμε την αισιόδοξη ανάρτηση , τότε του Κώστα Παπακοσμά που μας «μεταφέρει» στις 31 Δεκεμβρίου του 2014 .. Γράφει : " Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι και φέτος εκατοντάδες πολίτες από την Βουλγαρία αλλά και από την ..Τουρκία θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου στην πόλη μας. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα στην δύσκολη εποχή που διανύουμε ,αλλά και η ικανοποίηση μιας συλλογικής προσπάθειας τα τελευταία χρόνια για προβολή της περιοχής μας στις γειτονικές χώρες.

Στηρίξαμε και προσπαθήσαμε το άνοιγμα της συνοριακής διόδου της Νυμφαίας στην Κομοτηνή, από το 2013.

Αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα προβολής στην Βουλγαρία, συμμετοχή σε εκθέσεις (Σόφια τον μήνα Φεβρουάριο τόσο το 2011 όσο και τα έτη 2012 και 2013) , φιλοξενίες διαμορφωτών κοινής γνώμης, τηλεοπτικές παρουσίες , καλωσόρισμα Βούλγαρων Επισκεπτών κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους τόσο το 2011 όσο και το 2012 (μοίρασμα εντύπων και χαρτών). Στήριξη του Επιμελητηριακού κόσμου σε κοινές Ελληνοβουλγαρικές συναντήσεις στην Καβάλα. Υλοποίηση κοινών Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Σόφια και συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης τόσο το 2012 όσο και το 2013 με προσφορά κρασιών και τοπικών προϊόντων Με όλες μας τις δυνάμεις , με οποιοδήποτε ρόλο στηρίζουμε την πανεθνική και τοπική προσπάθεια. ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ( Οι φωτογραφίες που συνόδευαν την αισιόδοξη εκείνη ανάρτηση ήταν είναι από την Καλαμίτσα της Καβάλας το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2014) . Μακάρι να δούμε πολύ σύντομα τέτοιες εικόνες ).