Είμαστε Εδώ και συνεχίζουμε….

2020-12-04

Αγαπητοί αναγνώστες μας ηλεκτρονικά..

Υγεία η ευχή μας .. η ζωές μας άλλαξαν . Είμαστε όμως εδώ , ακόμα πιο δυνατοί ..με υπομονή και μεθοδικότητα αντιμετωπίζουμε τα νέα δεδομένα. Οι ΣΕΛΙΔΕΣ ..κυκλοφορούν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή , καταγράφουν την ιστορία . Εδώ και Τέσσερα χρόνια κάθε μήνα (στην έντυπη μορφή) και 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο ηλεκτρονικά, πάντα πιστοί στο ραντεβού με την ...Ιστορία

Η ιστορία είναι παρούσα ΕΔΩ και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε, έχοντας ΕΣΑΣ στήριγμα μας , τους Αναγνώστες μας.. τους συνδρομητές μας .

Πρωταρχικά και σταθερά στην έντυπη , παραδοσιακή μας μορφή . Οδηγός μας , η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον που θυμάται και τιμά το παρελθόν. Αναδεικνύει πρόσωπα και γεγονότα αλλοτινών εποχών. Δακρύζει με συγκίνηση όταν εξιστορεί τους αγώνες των προγόνων μας.

Στόχος μας η Νέα γενιά να γνωρίσει την Ιστορία να μάθει από αυτήν . Ναι έχουμε βαθιές ρίζες Ναι μπορούμε να πάμε μπροστά με Πίστη και Αισιοδοξία.

Φίλοι Αναγνώστες στην έντυπη και ηλεκτρονική μας μορφή

Η τεχνολογία μας ..οδηγεί έτσι έχουμε προσθέσει και έναν ακόμα τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας ..κάνοντας άλμα στο μέλλον , μας διαβάζεται και ηλεκτρονικά τόσο μέσα από την ιστοσελίδας μας στη διεύθυνση eykalipsis.com όσο και από την Σελίδα μας στο facebook «Σελίδες Ιστορίας».

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6944642471 και 2510229911

Στο email: spanoudis@yahoo.gr

Στα ηλεκτρονικά μας μέσα: facebook Σελίδες Ιστορίας

Ηλεκτρονικά μπορείτε να μας στηρίξτε με την συνδρομή σας ακολουθώντας εύκολα και απλά τις οδηγίες στην ιστοσελίδα μας .

Ευχαριστούμε από καρδιάς. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε .. τόσο έντυπα όσο και ηλεκτρονικά .

Η συντακτική ομάδα