ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΚΙΜΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

2021-04-17

Ένα από τα πιο δυναμικά μας μέλη , ο Κίμων Παπαδόπουλος ορίσθηκε Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών.

Ο πρώην Αντινομάρχης Καβάλας , Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας και Περιφερειακός Σύμβουλος ,στο πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο 2011 -14 ορίστηκε στη θέση αυτή μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

Ο κ. Κίμων Παπαδόπουλος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Η επιλογή του Περιφερειάρχη αποτελεί μια ιδιαιτέρου συμβολισμού κίνηση . Ο Κίμων Παπαδόπουλος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία για την νέα ώθηση που επιχειρεί να δώσει ο κ. Χρήστος Μέτιος στη δυναμική της Περιφέρειας . Στο πρόσωπο του Κίμωνα του Παπαδόπουλου συγκεντρώνονται τα στοιχεία του έμπειρου αυτοδιοικητικού , του τεχνοκράτη αλλά και του εκπροσώπου του επιμελητηριακού κόσμου.

Συγχαρητήρια στον Κίμωνα Παπαδόπουλο , ευχές για καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα αλλά και μπράβο στον Περιφερειάρχη για την επιλογή του.